fbpx
04. februar 2019

Ny projektrådgiver til FM Mattsson

Af: Lasse Andersen

FM Mattsson Mora Group Danmark ansætter energi- og projektrådgiver, som skal fokusere på at skabe vandbesparelser i Sjællandske boligforeninger.

Henrik Møller Vinther starter i dag som energi- og projektrådgiver hos armaturproducenten FM Mattsson Mora Group Danmark, der står bag brands som Damixa, FM Mattsson og Mora Armatur. Henriks fokusområde bliver boligforeninger i Storkøbenhavn og på Sjælland, hvor der ligger et meget stort potentiale for vand og energibesparelser. Desuden skal Henrik også udbrede kendskabet til de danskdesignede og skandinavisk producerede sanitetsprodukter over for arkitekter og rådgivere.

Henrik er et kendt ansigt i branchen, idet han har været med til at starte de danske boligforeningers indkøbsportal Boliglet, som han har drevet de seneste 9 år. Henrik har også tidligere været ansat i FM Mattsson Mora Group – nemlig fra 2006-2009, hvor han senest var ansat som salgschef. Før det var han hos Intra Juvel med fokus på grossister og VVS-installatører.

Henrik får base Brøndby, hvor der både er showroom og undervisnings-faciliteter, og kommer til at indgå i FM Mattsson Mora Group Danmarks syv mand store landsdækkende salgsteam.

Henrik er 54 år og bor i Karlslunde.