fbpx
09. december 2019

Andersen & Heegaard ansætter ny direktør

Af: Lasse Andersen

Installationsvirksomheden Andersen & Heegaard har efter en periode med en midlertidig direktør fundet en permanent løsning.

Mads Bengtsson er ansat som ny direktør hos Andersen & Heegaard. Han skal stå i spidsen for den strategiske udvikling, som har fokus på tværfaglighed og virksomhedens kerneområder inden for vvs, sprinkler og vvs.

39-årige Mads Bengtsson kommer senest fra en stilling som regionschef hos Kemp & Lauritzen, hvor han havde ansvar for region København og Sjælland.

Bestyrelsesmæssig rokade
Tilbage i september måned skete der en ledelsesmæssig rokade hos Andersen & Heegaard, hvilket betød at bestyrelsesmedlem Kim Lemke Nielsen indtrådte som midlertidig direktør, indtil en ny blev fundet. Det er altså sket nu.

Læs også: Direktør i Andersen & Heegaard stopper

– Vi er meget begejstrede over at byde Mads velkommen på holdet. Vi håbede på at finde et match til stillingen hurtigt, og det synes vi, at vi er lykkedes rigtig godt. Jeg er glad for, vi har fået ansat en meget fagkompetent direktør, der har et godt branchekendskab og ikke mindst har nogle spændende og driftige visioner for Andersen & Heegaard, siger bestyrelsesmedlem Kim Lemke Nielsen i en pressemeddelelse.

Hurtige spiser langsomme
Ansættelsen af Mads Bengtsson medfører et øget fokus på tværfaglighed blandt virksomhedens nuværende afdelinger, og de forcer der eksisterer internt hos Andersen & Heegaard:

– Jeg glæder mig til at blive en del af et hold, hvor medarbejderne ikke bare er et lønnummer, men i stedet et individ. I Andersen & Heegaard findes der desuden et højt fagligt DNA som kombineret med virksomhedens agilitet, gør os til en stærk spiller i branchen. Vi skal huske, at det ikke er de store, der spiser de små, men de hurtige der spiser de langsomme, og det er helt sikkert en vending, der vil gøre sig gældende for virksomhedens fremtidige udvikling, siger Mads Bengtsson.

Mads Bengtsson tiltræder i Andersen & Heegaard mandag den 9. december og får ansvaret for 130 medarbejdere.