fbpx
08. oktober 2021

Besøg VVS’21

Af: VVS messen

Sponseret: Vil du møde VVS-branchen, se produktnyheder og holde dit netværk ved lige? Så tilmeld dig VVS’21 allerede nu!

Det er nu endelig blevet tid til at samle den danske VVS-branche under ét tag.
Det sker d. 12. – 14. oktober, hvor VVS’21 bliver afholdt i Odense Congress Center.

Og der er rigtig meget at komme efter til årets VVS-messe, som netop har kunnet melde alle stande solgt, hvilket betyder, at de besøgende kan se frem til tre haller spækket med spændende stande, som de kan gå på opdagelse i.

Samtidig introduceres et helt nyt tiltag til årets messe: Fagligt Forum. Her kan alle besøgende få ny faglig funderet viden med hjem, når myndigheder, organisationer og vidensinstitutioner holder korte indlæg om varmepumper, kravene til projektering og installation, funktionsafprøvning af bygningsinstallationer, samt hvordan Legionella undgås i brugsvandsinstallationer.

Med den udsolgte messe er forventningerne også høje hos Odense Congress Center, som sammen med brancheorganisationen VELTEK er arrangørerne bag VVS’21.

– Jeg har meget høje forventninger til årets messe. Det er en fornøjelse at mærke opbakningen fra vores udstillere, som er skyld i, at vi igen i år har en VVS-messe med alle stande udsolgt. Samtidig kan jeg allerede se på besøgstilmeldingerne, at der er stor interesse for at besøge messen, siger Louise Jørgensen, projektleder for VVS’21 og fortsætter:

– VVS-messen har altid været hele branchens mødested, og det bliver det også i år. Så uanset om man er installatør, leverandør eller lærling, så er der altså inspiration, nye bekendtskaber og ny viden at hente til VVS’21, siger Louise Jørgensen.

Til VVS’21 vil du altså som besøgende komme rundt i alle hjørner af branchen – lige fra vandhaner, rør og ventilation til varmepumper med smarthome løsninger.

Det er gratis at deltage i VVS’21, men tilmelding er nødvendig. Der er stor interesse fra branchen for at besøge messen, og på nuværende tidspunkt har mange allerede registreret sig til årets messe.

VVS’21 finder sted d. 12. – 14. oktober i Odense Congress Center.
Det er gratis for besøgende at deltage, og billetten kan hentes digitalt på www.vvs-messen.dk.

Messens åbningstider er følgende:

Tirsdag den 12. oktober                       08.30-16.00

Onsdag den 13. oktober                       08.30-16.00

Torsdag den 14. oktober                      08.30-15.00