fbpx
23. november 2018

BilligVVS samarbejder med fem sjællandske installatører

Af: Lasse Andersen

Den AO Johansen-ejede webshop BilligVVS har indledt et samarbejde med fem vvs-installatører på Sjælland. Dermed kan privatkunder både bestille produkter og montering i én samlet transaktion i webshoppen.

BilligVVS har etableret et samarbejde med fem sjællandske vvs-installatører, så privatkunder, der har forelsket sig i et nyt armatur i web-butikken, kan købe både produkt og montering på én gang.

Der er typisk ledige tider inden for 4-5 dage, og kunden kan selv vælge tidspunktet for udførelsen af arbejdet.

– Med den nye service får vores kunder også mulighed for at bestille installation og montering af deres vvs-varer, når det passer ind i deres kalender. Vi samarbejder med lokale, professionelle, uddannede håndværkere, der kan sit kram og udfører arbejdet til den aftalte pris. Det er nemt for vores kunder at bestille, det giver en øget sikkerhed for kvaliteten af arbejdet, og det sparer tid, siger Stefan Funch Jensen (billedet), der er direktør for e-handel og marketing i Brødrene AO Johansen og dermed ansvarlig for BilligVVS.

Den nye service fungerer på den måde, at man ved bestilling af varer i webshoppen har mulighed for at tilføje ”montering” til sit indkøb, hvis man ønsker det. Det er let for forbrugeren at tage stilling til, fordi alle de varer, der kræver en faglært håndværker, automatisk bliver markeret i købsprocessen. Herefter vælger man blot tidspunkt og pris for udførelsen.

Bare en henvisningskanal
Stefan Funch Jensen understreger, at AO ikke bruger det nye koncept til at diktere en markedspris på de forskellige løsninger, der kan købes på BilligVVS.dk.

– Installatøren vælger selv hvilke installationspakker, han ønsker at udføre, antallet af timer det skal tage og hvilken timepris samt produktavance, han tager for de forskellige opgaver. Dermed er installatøren selv fuldstændig herre over indtjeningen. BilligVVS er bare et udstillingsvindue, og samhandlen sker fortsat mellem installatøren og AO, siger Stefan Funch Jensen fortsætter:

– AO-koncernen kører fortsat grossistforretningen og BilligVVS meget separat, men kigger nu også på, hvordan det kan blive en fordel for installatørerne, at AO også ejer BilligVVS, forklarer han.

Lige nu er det kun de sjællandske BilligVVS-kunder, der kan bestille montering af deres vvs-produkter direkte på websitet. Men det er planen, at konceptet skal rulles i hele landet, når AO har fundet ud af hvor mange kunder, der efterspørger muligheden.

Ifølge Stefan Funch Jensen bliver AO i øjeblikket kontaktet af installatører, der selv ringer for at blive en del af den nye løsning.