fbpx
18. marts 2019

Bøttcher:Fog ansætter erfaren serviceleder

Af: Lasse Andersen

En stigende tilgang af erhvervskunder har fået Roskilde-installatøren Bøttcher:Fog til at ansætte en ny serviceleder.

Elvirksomhede Bøttcher:Fog har netop ansat 56-årige Thomas Mørk Christensen, som ny serviceleder i virksomheden. Han har 34 års erfaring i el-branchen, en baggrund som salgskonsulent hos Lemvigh-Müller og bred viden inden for telefoni og netværkskabling. Nu skal hans kendskab til markedet være med til at styrke Bøttcher:Fogs serviceafdeling og øge den stigende kundetilgang

– Vi oplever i øjeblikket stor tilgang af erhvervskunder, og det er derfor vigtigt, at vi har de rette kræfter ombord til at yde den bedste service til vores kunder. Og her ser jeg Thomas som det helt rigtige match, siger administrerende direktør Simon Vængebo Pedersen i en pressemeddelelse.

Roskilde-mand med stor erfaring
Selvom ansættelsen hos Bøttcher:Fog først trådte i kraft primo marts, har Thomas Mørk Christensen allerede nu et godt kendskab til virksomheden.

– Jeg kender Lars Bøttcher, der i sin tid byggede virksomheden op, og dermed også historien bag virksomheden, og jeg har fulgt med i udviklingen gennem tiden. I øjeblikket er virksomheden i gang med en spændende vækst, og jeg håber, at jeg med mit kendskab til markedet, min erfaring og mit netværk kan være med til at åbne nogle døre og styrke denne vækst, fortæller Thomas Mørk, der selv er født og opvokset i Roskilde.