fbpx
02. september 2019

Bravida åbner fynsk hovedsæde i Tietgenbyen

Af: Lasse Andersen

Den 4. september 2019 indvier Bravida Danmark et nyt fynsk hovedsæde i Tietgenbyen i Odense, hvor virksomheden har opført cirka 5.000 kvadratmeter moderne og energirigtige administrations- og værkstedsfaciliteter.

Efter mere end 60 år i de samme lokaliteter på Svendborgvej flytter Bravida Danmark nu virksomhedens afdeling i Odense til nye og moderne faciliteter i erhvervsområdet Tietgenbyen. Her har Bravida opført en kombineret administrations- og lager/produktionsbygning, der rummer alle fag indenfor installation og service af tekniske installationer.

Central placering
Med de nye og moderne faciliteter får afdelingens godt 250 medarbejdere i Odense nu endnu bedre rammer for at betjene vores mange private og offentlige kunder på det travle installationsmarked på Fyn og i Sydjylland. Vi havde brug for nye og energirigtige faciliteter, som lever op til dagens krav. Nu har vi fået lyse lokaler og god komfort i hverdagen i Tietgenbyen, der som et ekspanderende erhvervsområde er en helt naturlig placering for Bravida tæt ved flere af vores store kunder og centralt ved motorvejen, fortæller regionsdirektør Jørn Tønnes fra Bravida i en pressemeddelelse.

Det nye domicil omfatter administration samt lager- og værkstedfaciliteter. Der er direkte adgang mellem de to bygninger i form af en forbindelsesgang som skaber sammenhæng mellem de forskellige funktioner. Samlet har de to bygninger et areal på 4.960 kvadratmeter. Administrationsbygningen er i to plan på 2.470 kvadratmeter. Værkstedet, der blandt andet producerer el-tavler til mange af Bravidas projekter, udgør de resterende 2.490 kvadratmeter.

De nye fynske rammer bliver præsenteret på C.F. Tietgens Boulevard for kunder og forretningsforbindelser ved en reception den 4. september klokken 14.00.