fbpx
25. januar 2021

Bravida vil bruge fynsk fiberfirma som springbræt

Af: Michael Degn

Bravida overtager odenseanske FIBERkom, der har specialiseret sig i installation af fiberoptiske netværker.

Et springbræt til et marked i voldsom vækst. Sådan lyder begrundelsen fra Bravida om købet af fynske FIBERkom, der gennem mere end 12 år har specialiseret sig i at installere fiberoptiske netværk.

– FIBERkom har formået at placere sig som en efterspurgt leverandør af fiberkabelarbejde på Fyn, og jeg ser overtagelsen som et springbræt til et område i kraftig vækst. Samtidig supplerer virksomhederne hinanden rigtigt godt. Bravida har kompetencerne til at fortsætte der, hvor FIBERkom stopper, nemlig hjemme ved slutbrugerne, hvilket jeg ser kan give aktiviteter i vores serviceforretning. Jeg er overbevist om, at FIBERkom og Bravida passer rigtigt godt sammen, og jeg glæder mig til at byde de nye kolleger velkommen, siger Jørn Tønnes, regionsdirektør for Bravidas Region Syd, i en pressemeddelelse.

Fibervirksomhedens hovedaktiviteter er rammeaftaler med energiselskaber som Energi Fyn i forbindelse med installation af fiberbokse og opkobling hos slutbrugeren. Virksomheden beskæftiger otte ansatte og havde i 2020 en omsætning på seks millioner kroner.

– FIBERkom har nået en størrelse, hvor den videre udvikling og vækst bedst finder sted som del af en større virksomhed. Jeg ser rigtige mange muligheder i integrationen med Bravida, da vi får ressourcerne til at lade forretningen følge de potentialer der er i markedet, siger Ronny Hüttmann, som ejer FIBERkom ApS.

Samtlige otte medarbejdere fortsætter i deres nuværende roller med Ronny Hüttmann som ansvarlig for aktiviteterne. Virksomheden har base i Odense og bliver en del af Bravida per 1. februar 2021.