01. marts 2019

Bravida køber Cura VVS A/S

Af: Mikkel Svinth Rødgaard

Foto: Pressefoto

Bravida Danmark overtager per 1. marts VVS-firmaet Cura VVS. Overtagelsen af Cura VVS, som har base i Rødovre er med til at styrke Bravidas tilstedeværelse i Storkøbenhavn.

Cura VVS udfører service på ejendomme og hospitaler samt VVS-teknisk renovering og ombygning i fag-, stor- og hovedentrepriser. Virksomheden havde i 2018 en omsætning på cirka 96 millioner kroner og beskæftiger i dag cirka 60 medarbejdere fordelt på en serviceafdeling, en hospitalsafdeling med medarbejdere specialiseret inden for tekniske installationer og løsninger til hospitaler og sundhedssektoren samt en afdeling for hoved- og teknikentrepriser.

Læs også: Bravida køber op

– Jeg er meget stolt og tilfreds med, at vi nu kan byde Curas medarbejdere velkommen i Bravida. Cura VVS er en veldrevet virksomhed med dygtige medarbejdere, en attraktiv ordrebeholdning og mange serviceaftaler. Dermed passer Cura VVS rigtig godt til Bravida og vores ønske om at styrke vores aktiviteter i og omkring København, siger Carsten Knudsen, regionsdirektør i Bravidas Region Øst.

Læs også: Bravida samler afdelinger og ansætter ny direktør

Administrerende direktør i Cura VVS, Johnny Brandt siger:

– Vi har i nogen tid kigget efter den rette køber, og det har gennem hele forløbet været attraktivt for os, at blive en del af en større installation- og servicevirksomhed. Vi har vurderet, at vores potentiale for vækst og udvikling bedst kan forløses, ved at blive en del af Bravida. Jeg er overbevist om, at Bravidas værdisæt og måde at drive forretning på passer godt til Cura VVS, og vi fortsat kan udføre VVS-tekniske løsninger med samme omhu, som vi altid har gjort. ”

Bravida Danmark overtager Cura pr. 1. marts 2019. Samtlige medarbejdere fortsætter i deres nuværende roller fra samme adresse i Rødovre med Johnny Brandt som ansvarlig for aktiviteterne.

Integration af virksomheden over i Bravida sker senere i 2019, hvilket i praksis betyder at virksomheden indtil videre forsætter under nuværende vilkår.