fbpx
03. maj 2019

Bravida køber MIH VVS

Af: Lasse Andersen

Installationsvirksomheden MIH VVS, der har hovedsæde i København, er blevet opkøbt af Bravida Danmark.

Bravida Danmark har overtaget MIH VVS, der beskæftiger 70 medarbejdere fordelt på hovedsædet i København og en lokal afdeling i Hellerup.

MIH VVS havde i 2018 en omsætning på 72 millioner kroner. Virksomheden rummer en større VVS-afdeling, der næsten udelukkende beskæftiger sig med service og mindre projektopgaver indenfor boligforeninger, erhverv og fjernvarmedistributionsselskaber. Foruden vvs-aktiviteterne har MIH VVS ligeledes opbygget en mindre el-afdeling.

Siden MIH VVS blev grundlagt, har service- og rammeaftaler udgjort den primære del af MIHs kundebase. Det tiltaler regionsdirektør i Bravidas Region Øst, Carsten Bo Knudsen:

– Ved købet af MIH VVS får vi et godt fodfæste centralt i København. Det stod hurtigt klart for os, at MIH VVS har en god kombination af solide serviceaftaler, en attraktiv beliggenhed og kompetente medarbejdere, hvilket betyder, at vi kommer tættere på de københavnske kunder og derudover styrker Bravidas position på serviceområdet.

Fordele for kunder
Rasmus Bork-Nielsen, som er en af de to ejere af MIH VVS, siger:

– Vi har hele tiden fokus på at tænke i nye baner og forbedre vores processer og arbejdsmetoder, både til gavn for os selv og vores kunder. Jeg ser frem til at fortsætte med den udvikling og tage yderligere skridt med Bravida, der har det samme fokus. At blive en del af en større koncern giver både os og vores kunder mange fordele.

Samtlige medarbejdere og de to ejere Michael Ian Henriksen og Rasmus Bork-Nielsen fortsætter i firmaet. Integration af virksomheden i Bravida sker senere i 2019, hvilket i praksis betyder at virksomheden forsætter på uændrede vilkår indtil videre.

Med opkøbet har Bravida opkøbt fem installationsvirksomheder i 2019.

Læs også: Bravida offentliggør året fjerde opkøb