fbpx
21. december 2020

Bravida køber op i Odense

Af: Michael Degn

Bravida køber J. Beese VVS og Blik A/S i Odense med i alt 12 medarbejdere.

Det er ønsket om at stå stærkere i Odense og omegn, der nu baner vejen for Bravidas køb af odenseanske J. Beese VVS og Blik A/S. Virksomheden har mere end 50 års erfaring med vvs- og blikkenslagerarbejde samt service og eftersyn på vvs-installationer. De 12 ansatte genererede i 2019 en omsætning på 10 millioner kroner.

– Vi har haft et ønske om at styrke vores service- og installationsforretning på vvs i Odense og står med købet af aktiviteterne i J. Beese VVS og Blik stærkere, da de har en god tilgang til kunderne, en stærk kundeflade og godt ansigt i byen. Vi får med opkøbet også nogle dygtige medarbejdere ind i den eksisterende afdeling, der gør at Bravida Odense VVS står stærkt til fremtiden, siger Jørn Tønnes, regionsdirektør i Bravida Danmark.

J. Beese VVS og Bliks medarbejdere bliver i starten af 2021 en del af Bravidas Region Syd.

– Vi ønsker hele tiden at holde os opdaterede på de nyeste metoder og teknologier indenfor faget, så vi kan tilbyde vores kunder optimale vvs-løsninger til konkurrencedygtige priser. Som en del af Bravida kan vi fortsætte med denne udvikling og tage yderligere skridt med Bravida, der har det samme fokus. At blive en del af en større koncern giver både os og vores kunder mange fordele, siger Ole Beese Nielsen, som ejer J. Beese VVS og Blik A/S sammen med Peter Beese Nordberg.

Samtlige 12 medarbejdere fortsætter i deres nuværende roller med Ole Beese som afdelingsleder og Peter Beese Nordberg som serviceleder. Søren Larsen, afdelingschef for Bravida VVS i Odense, vil være ansvarlig for aktiviteterne. Integration af virksomheden over i Bravida sker pr. 1. februar 2021, hvilket i praksis betyder at virksomheden indtil videre forsætter på uændrede vilkår under nuværende navn.