fbpx
10. juli 2020

Bravida i nye opkøb efter corona-pause

Af: Michael Degn

Bravida køber Gjøl VVS, Vesthimmerlands VVS og Nielsen & Brostrøm med i alt 68 ansatte.

Efter en coronapause i opkøbsstrategien er Bravida nu på banen igen med nye opkøb. Denne gang er valget faldet på tre nordjyske vvs-firmaer, Gjøl VVS, Vesthimmerlands VVS og Nielsen & Brostrøm som samlet set har 68 ansatte og en omsætning på 89 millioner kroner i 2019.

Læs også: Bravida pauser opkøb

– Vi har i længere tid haft et ønske om at styrke vores tilstedeværelse på vvs-området i Nordjylland. Det er tre sunde forretninger, vi overtager, med nogle dygtige og kompetente medarbejdere. Vi har været lidt mere tilbageholdende med at lave opkøb på grund af corona-situationen, men vi har gennem hele processen haft en god dialog med ejer Claus Vinther, hvilket har medvirket til, at jeg med stor glæde kan byde velkommen til 68 nye medarbejdere, siger Klaus Villefrance, regionsdirektør i Bravida, i en pressemeddelelse.

Bravida satser målrettet på servicemarkedet, og her ligger de tre virksomheder fint i tråd med den strategi. Claus Vinther har indtil nu stået bag alle tre selskaber men har manglet en arvtager, så valget er faldet på Bravida. Han begrunder det med virksomhedens stærke kompetencer inden for klassisk vvs-arbejde men også ventilation og el.

Aftalen blev indgået 3. juli, og samtlige 68 medarbejdere fortsætter i deres nuværende roller med ejer Claus Vinther som ansvarlig for aktiviteterne.