fbpx
01. april 2019

Bravida offentliggør årets fjerde opkøb

Af: Lasse Andersen

Bravida Danmark køber el-installationsvirksomheden Buchreitz, der har base i Kolding.

Bravida fortsætter sin 2019-opkøbsturné og offentliggør, at virksomheden har købt den koldingensiske elinstallations-virksomhed Buchreitz. Dermed har Bravida siden årsskiftet købt virksomhederne Insight Building Automation, CURA VVS, H. Helbo Hansen – og nu altså Buchreitz.

Læs også: Bravida køber stor elinstallatør

Regionsdirektør i Bravidas Region Syd, Jørn Tønnes siger om købet af Buchreitz:

– Med overtagelsen af Buchreitz styrker vi vores tilstedeværelse både på el-service, -teknik og -entreprise i trekantområdet. Dialogen har været rigtig god, og jeg er stolt af, at vi nu kan byde de dygtige medarbejdere i Buchreitz velkommen til Bravida.

Ejer og stifter af Buchreitz A/S, Søren Buchreitz siger:

– Jeg startede virksomheden tilbage i 1994 uden nogen kunder, men med et ønske om at skabe en virksomhed, der kunne vokse og udvikle sig til en af trekantområdets væsentligste aktører inden for elinstallation. Det lykkedes for os, og nu kobler vi os på en af Danmarks absolut førende installationsvirksomheder, hvilket giver adgang til nye forretningsmuligheder og potentiale for at vokse i fællesskab.

Alle mand fortsætter
Bravida Danmark overtager Buchreitz pr. 1. april 2019. Samtlige 45 medarbejdere og de tre ejere Brian Rasmussen, Søren Buchreitz og Jesper Johansen fortsætter i deres nuværende roller med direktør Brian Rasmussen som ansvarlig for aktiviteterne. Integration af virksomheden over i Bravida sker senere i 2019, hvilket i praksis betyder at virksomheden forsætter på uændrede vilkår under nuværende navn indtil videre.

Buchreitz blev grundlagt i 1994 og udfører service og projektopgaver i lokalområdet samt avancerede tekniske opgaver til alarmanlæg, TV-overvågning, KNX-installationer, adgangskontrolanlæg og energirådgivning. Buchreitz havde i 2018 en omsætning på cirka 41 millioner kroner.