fbpx
16. september 2021

Bravida overtager Peiter Olsen El

Af: Michael Degn

Bravida har købt den nordsjællandske, familieejede elinstallationsvirksomhed Peiter Olsen EL A/S.

Nordsjællandske Peiter Olsen EL fortsætter nu som en del af Bravida Danmark A/S. Det gælder også de 18 medarbejdere i den familieejede virksomhed i Hillerød.

– Timingen er nu den rette til at min virksomhed føres videre, og det har været vigtigt for mig at finde en stærk aftager. Jeg er sikker på, at Bravida har de faglige og menneskelige kompetencer og ressourcer, der skal til for at sikre tilfredse kunder og en god fremtid for medarbejderne, siger Dion Olsen, som ejer Peiter Olsen El A/S.

Virksomheden har løst elopgaver siden 1965 og omsatte sidste år for 24 millioner kroner. Bravida overtager el-delen af virksomheden, mens “Peiter Olsen Belysning og Hårde Hvidevarer” føres videre af Dina Olsen.

Godt match
Hos Bravida er der også glæde at spore i forbindelse med opkøbet af virksomheden, der også har beskæftiget sig med boliginstallationer, overvågning, adgangskontrol samt tyveri- og brandalarmering.

– Peiter Olsen er et rigtig godt og ligeværdigt match, der supplerer vores eksisterende og meget velfungerende aktiviteter i Hillerød og med købet står vi endnu stærkere, da det er en virksomhed med et godt ry og stærke kunderelationer. Vi ser frem til at blive endnu flere dygtige medarbejdere i Hillerød, således at Bravida er godt gearet til fremtiden i et område, der er i stærk vækst, siger regionsdirektør i Bravida Danmark, Carsten Bo Knudsen.

Medarbejderne bliver fra 1. oktober en del af Bravidas Region Øst, og de vil fortsætte med at servicere deres nuværende kunder.