fbpx
22. januar 2020

Bravida satser på jyske sprinklere

Af: Michael Degn

En ny sprinklerafdeling i Jylland skal være med til at opfylde Bravidas ambitioner om vækst.

Seks erfarne medarbejdere i Vejle, Aarhus og Aalborg skal stå for driften af Bravidas nye sprinklerafdeling i Jylland. De indgår i virksomhedens landsdækkende serviceaktiviteter på sprinklerområdet og skal være med til at bane vejen for vækst i virksomheden de kommende år.

– Som en af landets førende installationsvirksomheder er Bravida allerede i dag en stærk spiller på sprinklerområdet med høj faglighed og velfungerende teams i alle regioner med omfattende opgaver på bl.a. supersygehuse, datacentre, hoteller, storcentre og sportsarenaer. I forlængelse af de store installationsprojekter oplever vi et stigende behov for service af sprinklerinstallationer, og derfor ønsker vi at styrke dette område yderligere, udtaler regionsdirektør Klaus Villefrance fra Bravida i en pressemeddelelse.

Læs også: Mindst 220 af landets plejecentre mangler automatiske sprinklere

Sprinklermarkedet i Danmark er ifølge Bravida i vækst. Der er et højt aktivitetsniveau med forholdsvis få udbydere, der er certificerede til at installere og servicere sprinkleranlæg, og servicesiden er samtidig lovreguleret med krav til årlige eftersyn af sprinkleranlæggene.

– Den nye afdeling vil primært tage sig af serviceopgaver og mindre projekter i Jylland fra Skagen til Vejle. Men vi vil naturligvis indgå i et tæt samarbejde med Bravidas sprinklerfolk i de øvrige regioner med et professionelt back up på projekterings- og rådgiversiden, siger John Lindhardt Knudsen har cirka 30 års erfaring med sprinklersystemer fra stillinger som tekniker, serviceleder og afdelingsleder i andre store installationsvirksomheder.