fbpx
04. november 2020

Bravida vinder Storebæltsbroen og udvider mod øst

Af: Michael Degn

Bravida genvinder trecifret millionkontrakt med vedligehold af Storebæltsforbindelsen og får desuden ansvaret for dele af Øresundsforbindelsen.

Det er ikke kun i USA, at de kommende fire år er omdrejningspunktet i øjeblikket. Bravida har samtidig med den afgørende fase i den amerikanske valgkamp sikret sig fire år mere. Ikke i Det Hvide Hus men derimod en helt central livsnerve i den danske infrastruktur.

Teknikentreprenøren har netop genvundet den trecifrede millionkontrakt om drift og vedligehold af de mekaniske og elektriske anlæg på Storebæltsbroen. Bravida har haft denne opgave de seneste fire år, men som noget nyt er aftalen udvidet til også at gælde dele af Øresundsforbindelsen. Det drejer sig om Øresundsmotorvejen og Øresundsbanen, der er tilslutningsanlægget på den danske side af broen.

– Kontrakten er væsentlig for os, og vi er stolte over, at vi kan videreføre det gode arbejde og fortsat sikre, at installationerne på en af Danmarks vigtigste færdselsårer fungerer. Vi har en kompetent organisation, med den nødvendige erfaring og vi er klar til fortsat at løfte opgaven, siger Johnny Hey, adm. direktør i Bravida Danmark A/S, i en pressemeddelelse.

Kontrakten for opgaven på Storebæltsforbindelsen og Øresund Landanlæg gælder fra den 1. november 2020 med ansvarsoverdragelse den 1. december 2020.

Tre andre virksomheder deltog i konkurrencen om den store ordre.