fbpx
06. februar 2020

Brødrene Dahl blev årets næstbedste arbejdsplads

Af: Lasse Andersen

Mere end 100 virksomheder var indstillet til at vinde prisen som Årets Arbejdsplads. Brødrene Dahl var med helt fremme i finalefeltet og blev kåret som landets næstbedste arbejdsplads.

Brødrene Dahl er en virksomhed, som tager et socialt ansvar. Det er slået fast af 3F, der netop har kåret Danmarks bedste arbejdspladser. Brødrene Dahl var på scenen og modtog prisen som landets næstbedste arbejdsplads, kun overgået af Kamstrup. Det er tredje gang inden for få år, Brødrene Dahl anerkendes for sit sociale ansvar. I 2017 modtog virksomheden TURs Uddannelsespris, og i 2018 kårede Tradium Brødrene Dahl som Årets Læreplads.

– Brødrene Dahl har et erklæret mål om at tage et socialt ansvar. Vi tager rigtig mange elever ind og har alene på vores logistikcenter i Randers uddannet 20 elever i de seneste 18 måneder. Vi gør også meget ud af at efteruddanne vores ældre medarbejdere. Halvdelen af vores ansatte på logistikcentret er over 50 år, og alle, der ønsker det, bliver efteruddannet, siger logistikdirektør i Brødrene Dahl, Lasse Halliday i en pressemeddelelse.

Derudover har Brødrene Dahl konstant 12 flexansatte med særlige behov enten fysiske eller psykisk på logistikcentret. Det er alt fra nedslidte til unge med angst og stress, som har brug for en plads med trygge rammer.