fbpx
20. april 2020

Brødrene Dahl vil sælge store varmepumper

Af: Michael Degn

Brødrene Dahl skal fremover stå for al rådgivning og salg af DVI varmepumpeanlæg til det professionelle marked.

Brødrene Dahl, og DVI Energi har indgået et samarbejde om salg af store luft/vand varmepumper på det danske marked. Hidtil har DVI Energi selv stået for rådgivning og salg til erhvervssegmentet, men virksomheden har nu valgt at lægge hele opgaven over i Brødrene Dahls klimadivision.

– Vi har oplevet en stærkt stigende efterspørgsel efter varmepumper til private boligejere og har en klar forventning om en tilsvarende udvikling i erhvervssegmentet, nu hvor det er besluttet, at varmepumper er fremtidens energiløsning. Derfor er vi meget glade for at have indgået aftalen med DVI Energi. Deres store varmepumper er utroligt fleksible og kan bygges sammen af moduler på 40 kW til præcis den løsning, man har behov for, siger Lars Pedersen, salgschef  i Brødrene Dahl, i en pressemeddelelse.

Kunderne sparer penge og CO2

DVI Energi har fra 2018 til 2019 oplevet en stor vækst i markedet for varmepumper, og virksomheden har en forventning om yderligere vækst i 2020. DVI Energi har leveret varmepumpeanlæg til en lang række erhvervsvirksomheder og kommuner, herunder blandt andet Lantmännen Unibake, Jensen’s Food, Hjørring Kommune, Fårup Sommerland og Arla Mejerier. Nogle af kunderne har opnået årlige besparelser på over en halv million kroner og nedbragt CO2-udslippet med over 50 procent.

– Ved at indgå et eksklusivt samarbejde med Brødrene Dahl får vi med ét slag adgang til en stor, stærk og kompetent salgsorganisation samt en stor kundeportefølje, som kan underbygge vores vækstmål. Vi får desuden med aftalen frigivet tid og ressourcer til at fokusere yderligere på udvikling og produktion af de store varmepumper, udtaler administrerende direktør i DVI Energi, Ken Thon.

Aftalen betyder i praksis, at Brødrene Dahl håndterer hele processen omkring rådgivning, salg og levering af de store varmepumper. Specialisterne hos DVI Energi vil dog stadigvæk stå til rådighed for sparring og rådgivning om varmepumpeløsningerne.

Brødrene Dahl skal ud over salg til VVS-branchen også stå for salget til den øvrige installationsbranche. Salg af varmepumpeløsninger til boligmarkedet håndteres fortsat af DVI Energi.

DVI har siden 1979 arbejdet dedikeret med udvikling og produktion af varmepumper og jordvarmeanlæg.