fbpx
29. juni 2020

Brøndum tilbage i plus

Af: Lasse Andersen

Sidste års underskud er vendt til overskud hos Brøndum.

Brøndum-koncernen kommer ud af regnskabsåret 2019/20 med et resultat før skat (EBT) på 10,2 millioner kroner mod et underskud på 33,5 millioner kroner sidste år. Omsætningen stiger med 5,3 procent fra 568 millioner kroner til 598 millioner kroner.

Administrerende direktør i Brøndum Tue Sjøntoft er stolt over den økonomiske vending, som virksomheden har været i gennem:

– Vi har i det forgangne regnskabsår arbejdet fokuseret på at skabe overskud i virksomheden og etablere en platform for fremtidig vækst, mens vi samtidig har måttet bruge en del ressourcer på en række gamle problemsager. Vi er nået rigtig langt og glæder os over resultatet, siger han i en nyhed på virksomhedens hjemmeside.

Roser medarbejderne
Brøndums ledelse har i det forgangne regnskabsår haft fokus på at styrke organisationen og virksomhedens evne til at afvikle projekter succesfuldt. Herudover er der arbejdet med en mere struktureret tilgang til nye opgaver og risikostyring. Ifølge Tue Sjøntoft har medarbejderne en stor fortjeneste i Brøndums positive årsresultat:

– Resultatet er en stor cadeau til alle medarbejderne i Brøndum, der har været med til at vende virksomheden. Det er dem, der står bag det positive resultat, siger Tue Sjøntoft.

Brøndum Holding fik ny ledelse i starten af 2019, hvor Tue Sjøntoft tiltrådte som administrerende direktør, og Jette Grabow vekslede en post i bestyrelsen med rollen som økonomidirektør.

Ved generalforsamlingen 24. juni 2020 overtog Steffen Baungaard bestyrelsesformandsposterne i Brøndum Holding A/S og Brøndum A/S efter Torben Bjerre-Madsen, der har varetaget posterne siden 2016.