fbpx
14. december 2020

Caverion lander stor aftale med PostNord

Af: Lasse Andersen

PostNord og Caverion har indgået en interimaftale om facility management ydelser i Danmark, Sverige og Finland.

Caverion har underskrevet en aftale med PostNord, der betyder at teknikentreprenøren skal levere facility management ydelser i Danmark, Sverige og Finland. Partnerskabet inkluderer teknisk vedligeholdelse og kundecenter.

PostNord har valgt Caverion som partner på grund af Caverions tekniske kompetence og evne til at levere en ensartet, bæredygtig serviceydelse i de nordiske lande.

– Vi er glade for vores samarbejde med Caverion på flere end 100 lokationer rundt om i Danmark, Sverige og Finland. Vores partnerskab er nu interim på grund af en igangværende tvist med en tredjepart. Som altid hos PostNord lægger vi stor vægt på moderne, digitale ydelser og bæredygtighed i driften, siger Christian Göttsche, der er chef for PostNord Facility Management, i en pressemeddelelse.

Thomas Hietto, der er viceadministrerende direktør og chef for Caverions Business Unit Services, ser frem til samarbejdet.

– Caverions mål er at sikre en servicelevering med konkrete resultater for PostNord, såsom energi- og omkostningsoptimering med høj kundetilfredshed. PostNord vil også drage fordel af Caverion SmartView – en digital platform, der viser bygningers performance, forklarer han.