fbpx
10. februar 2020

Cykelbude leverer varer til installatører

Af: Michael Degn

Sourcing- og servicevirksomheden Solar sender nu cykelbude ud med varer til installatører, montører og andre af firmaets kunder i københavnsområdet. Målet er at udvide til andre større i byer i Danmark og udlandet.

De første 300 leveringer er for længst blevet sendt ud til kunderne med cykelbude i københavnsområdet. Sourcing- og servicevirksomheden Solar har lanceret et fastbox-koncept, hvor installatører og andre kunder får leveret deres produkter i løbet af en time via hårdttrampende cykelbude.

– Vi vil om muligt gerne bruge cykler til levering i andre større byer i Danmark og måske også i udlandet. Vi ser naturligvis på afstande fra vores kundecentre til de steder, hvor vi typisk leverer Fastbox i dag. Vi ønsker at benytte levering via cykelbude så meget som overhovedet muligt, så længe vi kan levere til vores kunder inden for den aftalte tid, påpeger Jacob Horn, Commercial Service Manager i Solar Danmark, i en pressemeddelelse.

Læs også: Provokerende Solar-kampagne: Er du håndværker eller stik-i-rend-dreng?

Ud over at være miljøvenligt er det også en mulighed for at komme hurtigt frem, når trafikken sander til i myldretiden, men der er også visse begrænsninger på de to-hjulede leverancer. Afstanden må ikke være over fire kilometer fra Solars kundecenter i København. Derudover skal varerne kunne være i cykelbuddets rygsæk.

Samlet set har Solar årligt over 100.000 fastbox-leverancer på tværs af markeder.