fbpx
14. maj 2019

El:con kårer årets kollega

Af: Lasse Andersen

Der var hele 93 nomineringer til at blive årets kollega i EL:CON, der råder over knap 800 medarbejdere.

Overmontør Morten Busk Klitte fra Viborg er blevet kåret til året kollega i El:con. Det er medarbejderne selv, der indstiller deres kollegaer til prisen, og i år havde El:cons dommerjury modtaget 93 nomineringer.

Morten Busk Klitte, der til dagligt er overmontør i serviceafdelingen i Viborg, blev ikke overraskende glad for hæderen

– Jeg er meget glad for den ære, det er at blive årets kollega, men jeg er også meget overrasket. Jeg arbejder ikke bevidst på at være en super kollega, når jeg møder om morgenen. Jeg tror bare, det falder mig naturligt at være der for mine kollegaer, siger Morten Busk Klitte en pressemeddelelse.

Om nomineringerne og kåringen af årets kollega lyder det fra administrerende direktør i El:con Jesper Knudsen:

– De mange nomineringer vidner om, hvor mange dygtige kollegaer vi har, der hver dag knokler. Vi er utroligt stolte af hele vores store team, og de mange nomineringer vidner om, at vi har mange vindere ombord. Selvfølgelig skal der lyde et særligt tillykke til Morten Busk Klitte, der af sine kollegaer beskrives som et naturligt samlingspunkt og som en kollega, der formår at berige sine kollegaer både socialt og fagligt.

Hele fem kollegaer havde indstillet Morten til titlen som årets kollega, og blandt nomineringer lød det fra kollegaerne, at Morten er en super primusmotor for godt humør, et naturligt samlingspunkt og i besiddelse af en arbejdsmoral i top, ligesom han altid er klar til at tilbyde en hjælpende hånd.