fbpx
06. januar 2020

EL:CON køber Frandsen EL

Af: Michael Degn

EL:CON overtager alle aktierne i Frandsen EL A/S og får dermed over 1000 medarbejdere på landsplan.

Med købet af Frandsen EL får EL:CON en stærkere position i Storkøbenhavn. Samtidig understøtter opkøbet virksomhedens vækstambition, oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

– I de seneste par år har vi søgt efter en større installationsforretning i Storkøbenhavn. Det rigtige match har vi fundet hos Frandsen El, hvor det yderligere er en gevinst, at de kan tilføre dygtige specialiserede forretningsenheder, som understøtter vores eksisterende setup, siger Jesper Knudsen, der er administrerende direktør i EL:CON.

Med købet af Frandsen El overtager EL:CON en veldrevet virksomhed med godt 200 ansatte, så det samlede antal medarbejdere nu runder 1000.

– Frandsen El er en yderst veldrevet elinstallationsforretning, og derfor er jeg glad for, at vi er nået frem til en aftale, der sikrer, at vi i fællesskab bygger videre på mange års historie og en stærk lokal tilstedeværelse, siger Jesper Knudsen.

Selvstændigt selskab – indtil videre
Frandsen El fortsætter indtil videre som selvstændigt selskab med base i Glostrup under samme ledelse som hidtil med Peter Frandsen som direktør og Henrik Ramlov Hansen som COO. Det betyder, at kunderne også fremadrettet vil blive serviceret af de samme fagspecialister, som de altid har været vant til.

Foruden en stærkere tilstedeværelse i Storkøbenhavn får EL:CON med opkøbet af Frandsen El også tilført specialkompetencer inden for højspecialiserede automationsløsninger. Opkøbet giver således EL:CONs automationsafdeling i Aarhus med produktion og egenudvikling af styretavler og softwareprogrammering et brohoved til Sjælland.

– På længere sigt ligger det som en naturlig del af aftalen, at vi skal fusionere og sammensmelte virksomhederne. Men det er hverken førsteprioritet fra dag ét eller ligger lige rundt om hjørnet. Vi har aftalt at give os god tid og være grundige, før vi iværksætter den del, siger Peter Frandsen, direktør i Frandsen El.

EL:CON har haft godt gang i opkøbene. Foruden Frandsen EL har virksomheden overtaget aktiviteterne i NT El-Service ApS, der er beliggende i Svenstrup syd for Aalborg, samt aktierne i Espenhein’s Eftf. i Slagelse.

Læs også: EL:CON samler forretningen under ét tag i Aalborg