fbpx
05. september 2019

EL:CON overtager nordjysk el-virksomhed

Af: Lasse Andersen

Med overtagelsen af installationsvirksomheden NT El-Service styrker EL:CON virksomhedens eksisterende forretning inden for service i Aalborg.

Udvidelsen af el-tekniske servicekompetencer og en fortsat stærk lokal tilstedeværelse er højprioritet hos EL:CON. Derfor styrker virksomheden nu forretningen med opkøbet af aktiviteterne i el-installationsforretningen NT El-Service ApS, der er beliggende i Svenstrup syd for Aalborg.

Med opkøbet vil EL:CON sikre en endnu stærkere og lokal tilstedeværende service til virksomhedens eksisterende og nye landsdækkende kunder. Som en del af aftalen vil NT El-Services 30 medarbejdere fremadrettet blive en del af EL:CON, der fortsat skal ledes af de nuværende ejere, Kenneth Burkal og Casper Arvad Stendahl.

NT El-Service ApS er primært beskæftiget inden for industri, landbrug, byggeri, bygningsinstallation samt service.

– Vi er hele tiden på udkig efter, hvordan vi kan styrke vores forretning til gavn for kunderne. Vi har ønsket at øge vores lokale tilstedeværelse i Nordjylland, og her er NT El-Service det rigtige match. Det er en veldrevet ejerledet virksomhed, hvor vi deler samme agile mindset og stærke fokus på at servicere kunderne og udvikle forretningen, siger regionsdirektør i EL:CON, Michael Hemicke i en pressemeddelelse.

Bygger videre på strategien
EL:CON har oplevet vækst de seneste år, og for nylig rundede virksomheden 800 medarbejdere. Opkøbet er derfor også et led i EL:CONs strategi om at blive en markant landsdækkende aktør på det el-tekniske marked.

– Vi er en national virksomhed, der er lokalt forankret. Det giver os agilitet og sikrer, at vi altid kan levere innovative løsninger og fokusere på effektiv drift. Med tilføjelsen af NT El-Service til vores forrentning bygger vi videre på strategien om at blive en markant landsdækkende aktør, siger administrerende direktør i EL:CON, Jesper Knudsen.