fbpx
23. oktober 2019

EL:CON samler forretningen under ét tag i Aalborg

Af: Lasse Andersen

Tre nordjyske EL:CON-afdelinger bliver nu samlet under ét tag i Aalborg.

For få uger siden overtog EL:CON aktiviteterne i el-installationsforretningen aalborgensiske NT El-Service i et opkøb, der skal sikre en tilstedeværende service til virksomhedens lokale kunder. Nu samler EL:CON så alle sine aktiviteter i Aalborg i et nyt domicil på Atletikvej 11 i Svenstrup, der bliver arbejdssted for mere end 50 medarbejdere.

– Med vores nye afdeling skaber vi et kraftværk i det nordjyske, der kan servicere kunderne inden for et bredt felt af el-tekniske kompetencer, siger regionsdirektør Michael Hemicke og fortsætter:

– Aalborg er en driftig by i vækst. Her står byggekranerne tæt, og i byens moderne virksomheder er der efterspørgsel efter faglig rådgivning og fremtidssikrede el-tekniske løsninger og ikke mindst almindelig god service. Netop derfor glæder vi os meget til at udvide vores netværk i Aalborg.

Tre afdelinger under samme tag
Når EL:CON fra november flytter ind i det nye domicil, vil tre afdelinger med hver sin kernekompetence få til huse under samme tag. Blandt andet en lokalforankret serviceafdeling, en forsyningsafdeling, der flytter fra sin nuværende lokation i Støvring, og en afdeling for bygningsautomatik, der gør bygninger intelligente via styring, regulering og overvågning.

– Med overtagelsen af NT El-Services 30 medarbejdere har vi sammen med vores eksisterende afdelinger skabt fundamentet for et nyt nordjysk flagskib, der sikrer kunderne i lokalområdet adgang til velkendte fagspecialister. Jeg glæder mig over, at vi kan samle hele forretningen et sted og sætte yderligere skub i målsætningen om at være en markant landsdækkende aktør med en stærk lokal tilstedeværelse, siger Michael Hemicke.

FAKTA
EL:CON er en landsdækkende aktør på det el-tekniske marked med mere end 800 medarbejdere med hovedkontor i Aarhus. EL:CON er en del af NRGi-koncernen. Den nye afdeling bliver arbejdssted for mere end 50 EL:CON-medarbejdere og kommer til at rumme tre afdelinger:

  • En lokal serviceafdeling, som EL:CON for få uger siden overtog fra NT El-Service ApS
  • En forsyningsafdeling, som vi flytter fra den nuværende adresse i Støvring
  • EL:CONs nordjyske afdeling for bygningsautomatik, der har adresse i Aalborg