fbpx
01. juli 2020

Elstyrken ApS overtager Torben Buhelt ApS

Af: Lasse Andersen

Gentofte-installatøren Elstyrken ApS overtager aktiviteterne i Torben Buhelt ApS. Den hidtidige ejer fortsætter i en seniorstilling.

Installationsvirksomheden Elstyrken, der ligger i Gentofte, har per 1. juli overtaget alle fremtidige aktiviteter fra installationsforretningen Torben Buhelt i Bagsværd.

Overtagelsen sker som et glidende generationsskifte, hvor Torben Buhelt (th.) tiltræder en seniorstilling hos Elstyrken. Her får han en friere rolle end hidtil, men skal fortsat betjene kunder.

– Torben Buhelt er et fantastisk match for vores virksomhed. Han kommer med et bredt kundenetværk og en masse viden oparbejdet gennem et langt arbejdsliv, som vi kan lære meget af i vores forretning. Vi har før prøvet at gennemføre et glidende generationsskifte, som gik rigtigt godt, og vi ser også meget positivt på dette samarbejde, siger Elstyrkens direktør Jakob With-Hansbøl.

Torben Buhelt ser også meget positivt på samarbejdet og glæder sig især over, at han langsomt kan trappe ned og få lidt mere fritid efter 40 år som selvstændig.