fbpx
26. maj 2021

Enkel, intelligent, fremtidssikker – Bo bekvemt i JUNGs smarte hjem!

Er det muligt at have et smart home-system, som ikke kun er enkelt at installere, men også let og praktisk at betjene? Ja – med moderne radioteknologi i et fremtidssikkert netværkssystem. eNet SMART HOME er baseret på produkter af høj kvalitet fra JUNG og andre mærkeproducenter og tilbyder et bredt produkt- og designsortiment, adskillige anvendelsesmuligheder og en høj grad af fleksibilitet.

Med JUNG eNet SMART HOME er brugerne i stand til at kontrollere bygningsteknologien på en særlig enkel og bekvem måde. Driften er pålidelig, kommunikationen er fuldt krypteret, og installationen er hurtig og nem. Baseret på trådløs tovejs radioteknologi kræves der ingen genopbygningsforanstaltninger med eNet SMART HOME for at gøre dit hjem til et smart hjem. Det er derfor lige velegnet til husejere og lejere. Ved hjælp af en app, kontrolpaneler eller klassiske vægtransmittere kan beboerne betjene belysning, persienner, skodder og opvarmning efter behov og integrere dem i scener, tidsstyringsfunktioner og regler. Både hjemme og fjernt. eNet SMART HOME-systemet tæller med en voksende palet af løsninger og produkter og giver også mulighed for eftermontering. Systemet kan udvides til enhver tid og kan således endda tages med, når du flytter.

Det JUNG Smart Home
Med sin systematiske struktur understøtter eNet SMART HOME specialhandleren lige så meget som bygherren og modernisereren. Teknologien og installationen fra den professionelle tilbyder bygherrer et bestemt niveau af sikkerhed og pålidelig kvalitet. Uanset om det er en ny eller gammel bygning, en privat husstand eller en lille kommerciel enhed, eNet SMART HOME installeres hurtigt og rent uden at skulle mejse åbne vægge eller lægge kabler. I et par enkle trin konverterer uddannede servicepartnere eksisterende standardinstallationer til en trådløs applikation. Radiomodtagere forsvinder i de eksisterende indbyggede kasser eller fordelingsboks. De batteridrevne vægtransmittere installeres nøjagtigt, hvor de er nødvendige – på gips, træ eller endda på glas. Brugere modtager således intelligent bygningsteknologi, som de til enhver tid kan tilpasse til deres krav uden behov for besværlige byggearbejder. Alle scener og tidskontrolfunktioner, der er programmeret til eNet-vægtransmitterne, gemmes af sikkerhedshensyn på eNet-serveren. ENet-serveren er “hjertet” i eNet SMART HOME. Det giver mulighed for programmering, visualisering og kontrol af alle funktioner. Det netværker også de enkelte eNet-enheder.

En sikker indsats databeskyttelse
Der er truffet adskillige forholdsregler for at sikre sikkerheden af ​​eNet SMART HOME kundedata. Servicepartneren aktiverer fuldt krypteret kommunikation under idriftsættelsen og sikrer således, at en tredjepart ikke kan udnytte kontaktdataene. Den fulde kryptering er effektiv både når du bruger hjemmets WLAN-system og under fjernadgang via en app. Krypteringen udføres via individuelle enhedsnøgler. De kan hverken ses af den relevante servicepartner eller kunden selv. Den særlige eNet Security Cloud Service gør dem tilgængelige, så manuel indtastning af nøglerne ikke er påkrævet. Efter idriftsættelse og aktivering af alle beskyttelsesforanstaltninger kan ændringer i systemet kun foretages af autoriserede brugere ved hjælp af den adgangskodebeskyttede idriftsættelsesgrænseflade “eNet SMART HOME connect”. Kunden beslutter, hvem den autoriserede bruger er. Sidst men ikke mindst: alle serverne er i Tyskland, som har en af ​​de strengeste databeskyttelseslove i verden. Dette skal garantere, at personlige oplysninger kun bruges i det omfang, det kræves af de tjenester, som brugeren har anmodet om. Fjernadgangen eNet SMART HOME-fjernbetjeningen er også VDE-certificeret.

Smart hjem i JUNG-designet
Når JUNG skaber produkter, fokuserer de på stilfuldt design og stor mangfoldighed. Højkvalitets materialer og forskellige farver giver afbrydere, stikkontakter og mere, der garanterer noget specielt. Dette gælder naturligvis også vægsendere i JUNG eNet SMART HOME-systemet. Med disse sendere kan smartfunktionens kernefunktioner til enhver tid kaldes op ved et tryk på en knap. Alle vægsendere kan også tilpasses efter behov ved hjælp af grafikværktøjet JUNG. Ved hjælp af lasergravering eller farveudskrivning kan produkterne få symboler, tekst eller logoer – til bedre funktionstildeling eller rent som designelement. Vægtransmitterne fås i versionerne F 40 og F 50. Fås i JUNG-designrammerne i A/AS-, CD- og LS-serien, og de kan tilpasses optimalt til resten af ​​den elektriske installation.

Læs mere på: www.jung.de/enet