fbpx
03. oktober 2018

Fire TEKNIQ-piloter i Projekt Smart Home

Af: Mikkel Svinth Rødgaard

Foto: Colourbox

Installationsbranchen er i den grad repræsenteret i Aarhus BSS’ Projekt Smart Home. Fire af de 12 virksomheder, som deltager i pilotprojektet, er TEKNIQ-medlemmer.

Nu har folkene bag Projekt Smart Home fundet de 12 virksomheder, som i løbet af de kommende fem måneder vil udvikle nye forretningsmodeller og strategier for nye produkter, der kan styres med mobiltelefon. Jansson Alarm, Uggerly Installation, Mogensen VVS Comfort og Arne Hald er blandt pionererne i projektet, som i løbet af de næste to år skal udvikle og afprøve et strategi- og udviklingsforløb for virksomheder, der vil udvikle nye, digitale forretningsmodeller.

Læs også: Vvs-Virksomhed blandt smarthome-piloter

De 12 virksomheder i pilotprojektet vil medvirke til at udvikle forløbet, og siden vil forløbet så blive tilbudt til yderligere 100 virksomheder.

Parallelt med forløbet opsamler forskerne viden om Smart Home-kunders erfaringer og behov og om virksomhedernes digitale modenhed. Denne viden inddrages i udviklingsforløbet og bruges til udvikling af en app, som virksomheder kan bruge til at måle deres egen digitale modenhed. Processen og appen vil give virksomhederne input til, hvor de bør sætte ind for at sikre vækst.

Pilotprojektet starter den 11. oktober op med den første af tre master classes. Virksomhederne vil arbejde med deres egne konkrete problemstillinger i fire såkaldte Living Labs.

Læs også: Installationsvirksomheder blandt smarthome-piloter