fbpx
15. maj 2019

Høyrup & Clemmensen satser på nyt forretningsområde  

Af: Lasse Andersen

Høyrup & Clemmensen har overtaget projektafdelingen for større talevarslingsanlæg fra PRO-Partner Service & Solutions og styrker dermed sin sikringsafdeling.

Den københavnske elinstallationsvirksomhed Høyrup & Clemmensen har overtaget den afdeling i PRO-Partner Service & Solutions, der tilbyder større talevarslingsanlæg. Dermed kan Høyrup & Clemmensen nu tilbyde komplette lydinstallationer til kunder, da talevarslingsanlæggene indeholder integrerede speak-, lyd- og musikløsninger. Det skaber ifølge virksomhedens installationschef, Søren Østergaard, både praktiske og økonomiske fordele, når der kun skal installeres ét anlæg:

– Talevarslingsanlæggene kan køre en meget sammensat funktionalitet, hvor eksempelvis baggrundsmusik, automatiske påmindelser og andet også indgår. Det kan være en stor fordel for lufthavne, som kan afspille individuel musik i områder, integrere forskellige musikkanaler og afgive vigtige kundeinformationer og udkald. Systemet benyttes også til de ’call to gate,’ vi kender fra lufthavnen. Vi ser derfor et stort potentiale i at kunne tilbyde disse talevarslingsanlæg for kunder i fremtiden, konstaterer Søren Østergaard.

Supplerer sikringsløsningen
Han påpeger, at overtagelsen af talevarslingsanlæg også supplerer Høyrup & Clemmensens sikringsafdeling og det samlede tilbud til kunderne:

– Talevarslingsanlæggene er et godt supplement til vores sikringsanlæg, og sammen med talevarslingsprodukterne har vi fået nye nøglemedarbejdere fra PRO-Partner Service & Solutions, som har stor erfaring med talevarsling, fortæller han og fortsætter:

– Det forstærker vores kompetencer i sikringsafdelingen, da vi nu har en ekstra vare på hylden, som på sigt er med til at udvide vores produktpalette. Vi favner derfor flere kunder og kan levere de bedste installationsløsninger på markedet.