fbpx
03. december 2018

Installatør: Samarbejde med BilligVVS sikrer smuk kunderejse

Af: Lasse Andersen

Sammen med BilligVVS vil Finn L. &Davidsen gøre det uhyre enkelt for forbrugeren at bestille produkt og montering.  

Finn L. & Davidsen er en af de fem sjællandske vvs-installatører, som har indledt et samarbejde med internetbutikken BilligVVS om at montere de produkter, kunderne køber på websitet.

Læs også: BilligVVS indleder samarbejde med vvs-installatører

Med det nye samarbejde kan BilligVVS-kunderne bestille produkter og montering i én samlet transaktion i webshoppen. Og dét er noget, der appellerer til den moderne forbruger, mener Lasse Houengaard, der er indehaver af Finn L. & Davidsen.

Han er meget fokuseret på at skabe en ”smuk kunderejse” og gøre det så enkelt, som muligt at bestille produkt og montering.

– I håndværksfagene generelt har vi gjort det utroligt bøvlet for kunderne at bestille vores ydelser. Det vil jeg gerne lave om på, for verden forandrer sig. I dag bestiller vi frisørtid på nettet, vi bestiller bord på en restaurant på nettet, og vi bestiller dagligvarer på nettet. Selvfølgelig skal man også kunne bestille en vvs’er på nettet – uden at være i dialog med nogen først. Det skal bare være noget, kunden gør, når han eller hun har tid, siger Lasse Houengaard.

Han understreger, at han selv bestemmer, hvilken pris han tager for at montere de forskellige produkter, som kunderne bestiller på BilligVVS.

– Jeg ved, hvad jeg vil lave i dækningsbidrag på en montørtime, og det sætter jeg prisen efter. Markedet for vvs-produkter har efterhånden været fuldstændig gennemsigtigt i mange år, så det er den eneste måde at gøre det på, konstaterer han.

Koncepter supplerer hinanden
Finn L. & Davidsen lancerede i marts 2017 et lignende bookingsystem, som i første omgang hed FLD Direct og nu har skiftet navn til VVS Plus. Konceptet er det samme, og også her kan kunderne shoppe produkter og bestille en vvs’er eller elektriker på et givent tidspunkt.

Lasse Houengaard fortæller, at de to løsninger skal supplere hinanden.

– Efter vi søsatte VVS Plus-systemet, er vi blevet kontaktet af BilligVVS’ ejer, Brødrene AO Johansen, som gerne ville etablere en lignende kunderejse på BilligVVS. Det ville vi gerne være med til. Koncepterne er ret ens, og nu får vi bare kunderne ind flere steder fra, forklarer Lasse Houengaard.

Han fortæller, at kunderne har taget godt imod muligheden for at bestille produkter og tid via VVS Plus, som altså har kørt i godt halvandet år. Det er dog mest de københavnske privatforbrugere, der har taget løsningen til sig indtil nu.

– Langt de fleste opgaver, der kommer ind via VVS Plus, ligger i københavnsområdet i en radius af 20 kilometer fra Rådhuspladsen. Det skyldes formentligt, at københavnerne ikke så lokalt forankrede og er lidt mere åbne for nye tiltag, vurderer FLD-direktøren.