fbpx
30. august 2019

Intego åbner afdeling i Holstebro

Af: Lasse Andersen

Intego åbner i september afdeling nummer 16 på landsplan, når Intego Holstebro i september slår dørene op for første gang.

Holstebro bliver hjemsted for Integos 16. afdeling, som åbner dørene i september. Udvidelsen skal styrke Integos tilstedeværelse blandt både nuværende og potentielle erhvervs- og industrikunder i Holstebro-området, og virksomheden forventer at ansætte adskillige nye medarbejdere i afdelingen over de kommende år.

Afdelingen bliver en del af Intego Midtjylland, der i forvejen tæller afdelinger i Herning og Kibæk. Afdelingschef for de tre afdelinger, Lars Hartmann Rømer, ser frem til at komme endnu tættere på markedet omkring Holstebro:

– Vi ser et rigtig interessant marked i og omkring Holstebro inden for både erhverv og industri. Samtidig har vi i forvejen kunder i området, som vi i dag servicerer fra Herning, og det er klart, at de med den nye afdeling vil opleve en endnu kortere responstid, end det er tilfældet i forvejen, fortæller Lars Hartmann Rømer i en pressemeddelelse.

Foreløbigt har Intego ansat et ledelsesteam bestående af de to serviceledere Claus Jansson og Ole Stephansen til den nye afdeling – begge har konkret erfaring fra Holstebro-området. Derudover bliver yderligere 10 medarbejdere tilknyttet afdelingen i første omgang, mens forventningen er, at der skal ansættes adskillige nye medarbejdere over de kommende år.

– Vi har store ambitioner for vores tilstedeværelse i Holstebro, og skal de indfries, kræver det, at vi snarest begynder at mande yderligere op. Afdelingen kommer i første omgang til at bestå af medarbejdere med speciale inden for el-teknisk arbejde og lovpligtige eftersyn som eksempelvis eftersyn af automatiske brandalarmeringsanlæg (ABA), og over tid vil vi så integrere flere af virksomhedens øvrige kompetenceområder, siger Lars Hartmann Rømer.

Intego er i dag vokset til over 800 medarbejdere på landsplan. Af dem er 98 tilknyttet Intego Midtjylland.