fbpx
24. juni 2020

Intego-direktør fejrer 25-års jubilæum

Af: Lasse Andersen

Direktør i Intego Jens Frost Mikkelsen, der startede som automationsingeniør i virksomheden, kan nu fejre 25-års jubilæum.

Administrerende direktør og medejer i Intego Jens Frost Mikkelsen, 56 år, fejrer den 1. juli 25-års jubilæum. Jens Frost Mikkelsen tiltrådte i 1995 en stilling som automationsingeniør i virksomheden, der på daværende tidspunkt hed Thomas Pedersen A/S. I løbet af sine første seks år i virksomheden steg han hurtigt i graderne og blev først afdelingsleder, så souschef før han tiltrådte som administrerende direktør i 2001.

Virksomheden gennemgik samtidig en dynamisk periode med både danske og udenlandske ejere, inden Jens Frost Mikkelsen sammen med nuværende medejer Lars Schjødt og tre andre ledende medarbejdere overtog ejerskabet i virksomheden gennem et management buyout i 2007. Herefter spaltede parterne virksomheden i to, og Jens Frost Mikkelsen og Lars Schjødt overtog den del, der i dag hedder Intego.

Under det nye navn stod Jens Frost Mikkelsen og Lars Schjødt nu i spidsen for 400 medarbejdere og en årlig omsætning på godt 400 milliarder kroner. Allerede året efter fik de nye ejere på mange måder deres ilddåb, hvor opgaven lød på at manøvrere virksomheden sikkert igennem finanskrisen. Og det lykkedes.

Trods et dyk i omsætningen kom Intego sikkert igennem krisen, og herefter blev sigtekornet for alvor indstillet mod at styre virksomheden i retningen af en mere servicepræget forretningsmodel med fokus på stærke og langvarige kunderelationer. Det betød, at virksomheden gik fra primært at have fokus på projektaftaler til at prioritere de tætte kunderelationer.

Med en langsigtet og stærk strategi fik Intego for alvor vind i sejlene, og virksomheden er siden vækstet massivt. Væksten har primært været organisk, men opkøb af andre virksomheder har betydet, at den geografiske tilstedeværelse og ikke mindst kompetencepaletten løbende er blevet og forsat bliver udvidet. I dag beskæftiger Intego godt 800 medarbejdere fordelt på hele 16 afdelinger i hele landet. I 2019 omsatte virksomheden for 715 millioner kroner.

Privat bor Jens Frost Mikkelsen i Aalborg med sin hustru. Parret har sammen to børn.