fbpx
11. februar 2019

Intego køber op på Sjælland og runder 800 medarbejdere

Af: Mikkel Svinth Rødgaard

Foto: Intego

Intego har overtaget aktiviteterne i Fini-El ApS i Greve, og understøtter dermed sin væksstrategi om en styrket tilstedeværelse på Sjælland.

Med overtagelsens af Fini-El ApS styrker Intego sin tilstedeværelse på Sjælland markant. Fini-Els 50 medarbejdere fortsætter i Intego, som nu har over 800 medarbejdere. Det glæder adm. direktør i Intego Jens Frost Mikkelsen:

– Vi har længe været på udkig efter den rette mulighed for at styrke vores position på Sjælland, og vi er meget glade for, at vi nu er lykkedes med at nå til enighed med ejerne af Fini-El om overtagelsen af virksomheden. Vi har overtaget en stærk forretning med sunde værdier, erfarne og veluddannede medarbejdere, interessante kunder og ikke mindst med stærke evner inden for service, projekter, ABA og termografi, der kan være med at udvikle vores kompetencepalette, fortæller han i en pressemeddelelse.

Markant spiller på det sjællandske marked

Planen er at integrere Fini-El i Integos eksisterende sjællandske afdeling, Intego København, som dermed kommer til at tælle hele 70 medarbejdere. Derfor er virksomheden lige nu på udkig efter en ny fælles lokal lokation, som inden for seks måneder skal udgøre den nye og større afdeling.

– Det er vigtigt, at vi finder en lokation med plads til vækst, så Intego København bliver en markant spiller på det sjællandske marked. Vi ser et stort potentiale i at komme tættere på de sjællandske erhvervs- og industrikunder og med den nye og styrkede afdeling, får vi et rigtig fornuftigt udgangspunkt, siger Jens Frost Mikkelsen.

Glæde over nye perspektiver

Fini-El har gennem de senere år været ejet af de tidligere ansatte Thomas Østerbye og Jesper Sørensen, der glæder sig over de nye perspektiver, som overtagelsen bringer:

– Vi har siden 2015 arbejdet hårdt for at fremtidssikre virksomheden og ikke mindst udvikle forretningen yderligere, og vi ser meget frem til at se det forløst i den nye, store Intego København-afdeling. Med Integos landsdækkende og specialiserede setup i ryggen, tror vi på, at det kan lykkedes, fortæller Thomas Østerbye og fortsætter:

– Vi har mærket, at det i stigende grad er afgørende at have kompetencer og kapacitet, og samtidig ser vi ind i et begyndende generationsskifte i virksomheden, så da Intego meldte sig som interesserede købere, vurderede Jesper Sørensen og jeg, at tiden var inde til at foretage et vigtigt tilvalg. Det var vigtigt for os, at Intego er en sympatisk virksomhed med en god kultur og værdier som passer godt til vores måde at gribe hverdagen an på både eksternt og internt.

Opkøbet understøtter Integos ambitiøse vækststrategi, der i sidste regnskabsår udmøntede sig i en omsætning på 640 millioner kroner svarende til en vækst på cirka 35 procent sammenlignet med 2014/2015-regnskabet. Med integrationen af Fini-els aktiviteter runder virksomheden 800 kompetente medarbejdere.