fbpx
04. oktober 2021

Invitér farverne med ind på badeværelset

På VVS’21 i Odense vil du kunne opleve hvordan Kartell by Laufen bringer de nye trendsættende farver ind på badeværelset.

I de seneste år har badeværelset oplevet øget fokus på behovet for at gøre det til ens eget – farver på væggene, iøjnefaldende nips og meget andet har været med til at danne grundlag for dette. Trenden ser ud til vinde frem, men kan være svær at integrere med de typiske hvide badeværelsesprodukter.

På VVS-messen i Odense d. 12-14 oktober vil du kunne opleve eksempler på, hvordan Kartell by Laufen-serien støtter op om farvetrenden. Det sker med, de nyeste farver fra designverdenen, som du kan gøre brug af, når det nye badeværelse skal opføres.

Indret med spændende møbelfarver

De nyeste udvidelser af Kartell by Laufen-serien baserer sig på nye farver, som støtter op om den voksende trend. Med under-, højskabe og andre møbler, i en række farver og kontraster, giver serien mulighed for, på en helt ny måde, at påvirke helhedsindtrykket på badeværelset, og dermed større frihed til at designe ud fra sin personlige stil.

Matte farver til keramikken

En glansfuld hvid overflade er hvad man finder på traditionel sanitetskeramik. Det er en overflade, som skaber et fint og diskret udseende på rigtige mange badeværelser. Ønsker man at skabe et varmere udtryk på badeværelset, kan der være behov for en anden løsning.

De nye matte overflader på Kartell by Laufen-seriens håndvaske og toiletter giver en smuk kontrast til resten af badeværelset, uden at virke dominerende.

De fire ny overflader består af kontraster, der nemt kan integreres på de fleste badeværelser – hvid, grå, grafit og sort. Matte farver opnår nemlig en mere neutral mæthedskontrast, hvilket gør dem mere fleksible at arbejde med både i forhold til farverige, mere rolige og neutrale farveskalaer.

Samlet fuldender de nye farver et komplet badeværelseskoncept for dem, der har mod på at kaste sig ud i et badeværelse med kant og personligt præg. En serie, som giver stor fleksibilitet i forhold til farvesammensætning og flotte detaljer.

Relevante links