fbpx
17. juni 2020

Kemp & Lauritzen ansætter tidligere Bravida-direktør

Af: Lasse Andersen

Søren Raun Frahm bliver ny direktør for tekniske entrepriser hos Kemp & Lauritzen.

Søren Raun Frahm tiltræder 17. august som direktør for Tekniske Entrepriser hos Kemp & Lauritzen. Han får ansvaret for teknikvirksomhedens entrepriseforretning, der leverer alle former for tekniske entrepriser til offentlige og private kunder over hele landet.

Søren Raun Frahm kommer fra en stilling som direktør for Specialer i Bravida Danmark, hvor han i en årrække har været ansvarlig for at drive og udvikle flere forskellige forretningsområder.

Peter Kaas Hammer, der er administrerende direktør i Kemp & Lauritzen, glæder sig over at få en kapacitet som Søren Raun Frahm med på holdet.

– Vi glæder os til at byde Søren velkommen. Med Søren ombord, står vi stærkere i forhold til at udvikle vores entrepriseforretning, og de tværfaglige muligheder, og tekniske kompetencer, som vi tilbyder vores kunder, siger Peter Kaas Hammer.

Kemp & Lauritzen leverer både storentreprise, totalentreprise og partnering med skræddersyede tilbud, der matcher kundernes behov. Søren Raun Frahm ser frem til at videreudvikle entrepriseforretningen i virksomheden:

– Kemp & Lauritzen har leveret tekniske totalløsninger til offentlige og private virksomheder i mere end 135 år. Det giver en ballast, der præger resultaterne og kollegaerne, som gør sig umage for kunderne, og det glæder jeg mig meget til at blive en del af, siger Søren Raun Frahm.