fbpx
26. august 2019

LEMU opgraderer håndværkerbutik i Aarhus

Af: Lasse Andersen

Lemvigh-Müller lancerer servicekonceptet CityExpres i Aarhus og opgraderer håndværkerbutikken på Tomsagervej.

Servicekonceptet CityExpres, der er skræddersyet til håndværkere i landets store byer, indtager nu Aarhus. Det betyder, at Lemvigh-Müllers håndværkerbutik i Smilets by fra i dag udvider åbningstiden med to timer dagligt og tilbyder et ekstra stort sortiment med 12.400 varenumre inden for el, vvs og værktøj.

– Butikken har det, der er brug for til de fleste el-, vvs- og håndværksopgaver. Beliggenheden på Tomsagervej, tæt ved motorvej og ringvej, gør det nemt at få de materialer, man mangler med det samme, når behovet opstår – fra kl. 6 til 17, siger butikschef Torben Brink Madsen (billedet th.), Lemvigh-Müller.

Levering til arbejdsstedet
Mange håndværkere bestiller materialer i forvejen og kommer forbi butikken om morgenen på vej til dagens opgaver. Det er dog ikke alt, der kan planlægges, siger han:

– Pludselig mangler man den rigtige bit eller en helt særlig stump til opgaven, og så er det selvfølgelig afgørende, at håndværkerbutikken har hvad, man skal bruge. Hvis man står midt i en opgave, man ikke kan gå fra, er det også muligt at bestille en ekspreslevering og få varerne leveret, siger Torben Brink Madsen.

Skræddersyet aarhusmodel
CityExpres blev rullet ud i København i foråret og har været en stor succes. Det er dog ikke en ’københavnerkopi’, men en skræddersyet aarhusmodel, der slår dørene op på Tomsagervej:

– Butikkens sortiment er tilpasset det lokale behov og efterspørgsel. Vi ved fra den daglige kontakt med kunderne i vores håndværkerbutikker, at der er lidt forskel på installatører øst og vest for Storebælt. Der er blandt andet nogle fabrikater indenfor fittings og afløbsrør, som installatører i aarhusområdet særligt foretrækker, siger Henri Bugge (billedet tv.), der salgschef for Lemvigh-Müllers butikker i Midt- og Nordjylland: