fbpx
18. februar 2021

Lillegården El overtager Simested El-Service

Af: Lasse Andersen

Foto: pressefoto

Lillegården El i Hobro overtager himmerlandske Simested El-Service, herunder de to underafdelinger Vammen El-Service og Ålestrup El-Service.

Lillegården El i Hobro overtager per 1. marts Simested El-Service, der har afdelinger i Boldrup, Vammen og Aalestrup. Virksomheden har i forvejen 70 ansatte fordelt på tre afdelinger i Aarhus, Klejtrup og Nørager

Direktør for Lillegården El Jens Bjørn (billedet til venstre) er begejstret for opkøbet.

– Det glæder os rigtig meget, at aftalen nu er faldet på plads, og at Gert Werner Jensen Skriver har valgt at sælge sin forretning til os. Vi overtager et veldrevet el-firma, hvor der er et stort sammenfald i de typer af opgaver og kunder, vi servicerer, siger han.

Udvikling er målet
Ambitionen er at udvikle og forstærke Simested El-Service. Således fortsætter Gert Werner Jensen Skriver (billedet til højre) som daglig leder og med alle ansatte efter overtagelsen 1. marts.

– I dag har vi syv servicebiler for at kunne nå rundt til kunderne i Boldrup, Simested, Vammen og Aalestrup. Det har længe været mit ønske at få et samarbejde med en anden el-installatør for at få hjælp til vagtordning samt hjælp til opgaver, som vi desværre har måttet sige nej til grundet mangel på elektrikere i perioder, fortæller installatør og indehaver af Simested El-Service, Gert Werner Jensen Skriver.

Overtagelsen vil blive markeret, når coronasituationen tillader det. Ved samme lejlighed vil der også blive fejret 75-års jubilæum for Simested El-Service.