fbpx
04. maj 2020

Mads Graves stopper i TEKNIQ Arbejdsgiverne

Af: Jan Kristensen

Direktør i TEKNIQ Arbejdsgiverne Mads Graves stopper i organisationen med udgangen af maj måned.

Direktør Mads Graves har fredag meddelt, at han vælger at fratræde sin position som direktør i TEKNIQ Arbejdsgiverne. Han har siden fusionen i foråret 2019 udgjort direktionen i den fusionerede organisation sammen med Niels Jørgen Hansen, der torsdag gik på pension.

– Det har været tre begivenhedsrige og spændende år. Det er lykkedes at fusionere de to organisationer, og der er nu dannet en slagkraftig organisation, der endnu bedre kan gøre en forskel for de mange medlems­virksomheder, siger Mads Graves og fortsætter:

– Med fusionen på skinner, tiltrædelsen af en ny administrerende direktør, samt store udfordringer med corona finder jeg tidspunktet rigtigt i forhold til personligt at prøve kræfter med helt andre opgaver og lade medarbejderne og den nye administrerende direktør udvikle version 2.0 af TEKNIQ Arbejdsgiverne.

Fratrædelsen sker med udgangen af maj måned. Dermed får Mads Graves og TEKNIQ Arbejdsgivernes nye adm. direktør Troels Blicher Danielsen en måned til en glidende overdragelse af direktionsopgaverne i organisationen.