fbpx
08. september 2020

Mariendal på vej til at købe op

Af: Michael Degn

Den nordjyske installationsvirksomhed Mariendal er på vej til at købe endnu flere virksomheder op i løbet af næste år. Målet er vækst og specialisering, forklarer direktøren.

I løbet af det næste års tid skulle Mariendal meget gerne have føjet flere nye opkøb af mindre virksomheder til listen. Målet er både vækst og styrkelse af virksomheden, forklarer direktør Keld Ramlov.

– De kommende fem til ti år vil der være mange generationsskifter, hvilket går i retning af en række større virksomheder i branchen plus en række små spillere. Mellemgruppen vil få det svært, tror jeg. Vi vil gerne være større, så vi kan få vækst på både top- og bundlinje, siger Keld Ramlov.

Den nordjyske installationsvirksomhed med hovedsæde i Aalborg tæller i øjeblikket omkring 250 medarbejdere. Om et års tid skulle der gerne være føjet omkring 10 procent flere til medarbejderstaben – altså omkring 25 nye ansatte, forklarer Keld Ramlov.

Specialisering viser vejen

Senest har Mariendal købt Jysk Varmeservice og FL Teknik som et led i en strategi om at kunne specialisere sig endnu mere. For eksempel FL Teknik kom med 38 ansatte og en stor viden om automatisation.

– Det er et udtryk, at vi gerne vil have betydelig større fokus på specialer i forhold til store el-entrepriser, siger Keld Ramlov.

Mariendal Gruppen A/S består af fire virksomheder: Mariendal El-Teknik, Mariendal IT, Mariendal, Mariendal Energi Teknik og Fram Ejendomme.