fbpx
18. februar 2021

Mine ansatte siger, at jeg hader papirer

Af: Lasse Andersen

Foto: pressefoto

Brian Bryrup, der er direktør i Viborg-virksomheden BE Installationer, kan ikke lide papirer og heller ikke kunder, der behandler elektrikerne dårligt.

Hvad er den største udfordring ved at være direktør i en installationsvirksomhed i dag?
Det er at skaffe kvalificeret arbejdskraft. Særligt indenfor specialer som CTS og ABA er det virkelig svært at finde medarbejdere med de rette kompetencer. Vi prøver at løse problemet ved at uddanne vores egne folk, men risikoen er, at der står en konkurrent og vifter med ti kroner mere i timen, når vi har brugt krudt på at sikre medarbejderen specialkompetencer. Branchens generelle problem med at tjene penge er naturligvis også en udfordring.

Hvilke mål vil du gerne nå med virksomheden?
Rent finansielt vil vi gerne levere en god bundlinje og være blandt de bedste i branchen. Samtidig har jeg et mål om at skabe en arbejdsplads, hvor der er diversitet og en uformel omgangstone. Vi skal være et godt sted at være og have en lav medarbejderomsætning.

Hvad er god ledelse i din optik?
Det er, når man er god til at uddelegere ansvar og giver folk plads til selv at træffe beslutninger. Og så vil jeg gerne være nærværende, når medarbejderne har brug for hjælp, uanset om det er en elektriker, projektleder eller chef, der har behov for sparring.

Hvad siger dine ansatte om dig?
De seneste år har været meget præget af digitalisering, så de siger, at jeg hader papirer. Og så tror jeg også, de synes, at jeg er en anelse utålmodig.

Hvad kan gøre dig vred i løbet af en arbejdsdag?
Hvis vores indsats ikke matcher den kvalitet, som jeg gerne vil have. Det kan være at komme for sent ud til en kunde eller at køre fra en opgave, der ikke er ordentlig færdig. Jeg kan omvendt også blive vred, hvis vores elektrikere bliver uretfærdigt behandlet af en urimelig kunde.

Hvad kan gøre dig glad?
Når vores elektrikere får ros for en god indsats, eller når vi kommer godt i mål med en opgave til tiden. Jeg vil også nævne, at vi tager både unge og gamle ind, som befinder sig på kanten af arbejdsmarkedet. Når det lykkedes at få dem løftet op, bliver jeg glad.

Hvis din virksomhed var en bil, hvad var den så for en?
Jeg er ikke sikker på, at jeg har et godt svar, selvom jeg fik lidt tid til at tænke over spørgsmålene. Jeg overvejede en Tesla, fordi den fungerer godt, er lækker at se på og har et grønt islæt, men den bliver alligevel lidt for blæret, synes jeg.

Har du en faglig kæphest, som du gentager igen og igen?
Jeg siger tit, at det er vigtigt at kommunikere ordentligt, i stedet for at antage at andre mennesker tænker det samme som en selv. Det er vigtigt at få forventningsafstemt, for ellers risikerer man at få både utilfredse kunder og kolleger.

Hvis du ikke var blevet direktør i en installationsvirksomhed. Hvad var du så blevet?
Oprindeligt skulle jeg have været landmand, men den idé droppede jeg, da jeg var yngre. Jeg syntes vist, at det erhverv lagde lidt for meget beslag på weekenderne. Så blev det elbranchen i stedet, hvilket nærmest var en tilfældighed. Jeg havde en omgangskreds, hvor stort set alle andre håndværksfag var repræsenteret og min far var vvs’er, så det ville jeg ikke. Jeg ville prøve noget andet. Og så kan man sige, at elfaget passede godt, fordi matematik og udregninger altid har interesseret mig.

Hvem skal vi tale med næste gang?
Jeg har en tidligere kollega, der hedder Morten Dam Sørensen. Han er projektdirektør og medejer af Silkeborg-virksomheden Henning Mortensen a/s. Han er et godt bud.