fbpx
08. november 2018

Ny håndbog om vand til installatørerne

Af: Lasse Andersen

”Bedre installationer – TEKNIQs håndbog om vand” er titlen på en ny bog, som skal sikre korrekte vandinstallationer og skabe god dialog med kunderne.

I 2012 udgav TEKNIQ håndbogen ”Veje til sikkert vand”, som har været et populært opslagsværk blandt vvs-installatørerne. Siden er der sket meget inden for vandinstallationer, og der er kommet et nyt bygningsreglement. Derfor kommer bogen nu i en opdateret version med titlen ”Bedre installationer – TEKNIQs håndbog om vand”.

Den nye bog rummer blandt andet nye afsnit om korrosion, tilbagestrøms- og lækagesikring samt vandbehandling, der er et område, som har gennemgået en hastig udvikling de seneste år.

Godt dialog værktøj
Ifølge Birger T. Christiansen, der er konsulent i TEKNIQs tekniske afdeling og en af folkene bag bogen, skal den udover at være et nyttigt opslagsværk også tjene som et værktøj til at skabe dialog mellem installatør og kunde.

– I dag har kunderne ofte en meget stor viden om de løsninger, de gerne vil have installeret, fordi rigtig meget information er tilgængeligt på nettet. Det er positivt, men betyder også, at installatørerne nogle gange får mange spørgsmål til de valg, de tager, når et produkt eller en samlet løsning skal installeres. I de tilfælde er bogen et godt værktøj til at forklare og illustrere, hvorfor man gør, som man gør, fordi den er let læselig og samtidig fagligt funderet, siger Birger T. Christiansen.