fbpx
01. september 2020

Ny intelligent fjernvarme-unit fra Uponor sikrer hurtig og enkel installation via app

Med Uponor Combi Port E fjernvarme-unit får dine kunder ekstra høj komfort, hygiejne og energi-effektivitet
Nu kan du vælge en komplet løsning fra Uponor, hvor alle installationer til varme og brugsvand spiller sammen og samtidig sikrer et korrosionsfrit miljø.
Combi Port E er den første fuldt elektroniske fjernvarme-unit, der sætter nye standarder for brugernes oplevelse af daglig komfort, brugsvand og lavt energiforbrug. Samtidig er den app-baseret, så installationen er den mest enkle og hurtige på markedet.


Så enkelt installeres Combi Port E

Uponor Combi Port E er 100% app-baseret – så dit arbejde med konfiguration, opstart, igangsætning og drift klares via en smartphone. Intuitive skærmbilleder giver et hurtigt overblik over de indstillede værdier – og ændres let direkte på skærmen på din Smartphone. App’en er naturligvis tilgængelig i både App Store og Google Play.

Når systemet kører, kan du med app’en ganske enkelt generere en indreguleringsrapport til kunden, så der er dokumentation for de indstillede værdier. Ligeledes kan du gemme brugerprofilerne for forskellige adresser, så du kan genindlæse en opsætning. Dette er en stor fordel og en tidsbesparelse i forbindelse med service og eventuel geninstallering af et anlæg. Du kan kontrollere, hvor meget vand, der løber igennem systemet. Dette er en vigtig fordel, Uponor er alene om, og som gælder både brugsvands- og varmedelen.


Intelligent regulering af husstandens forbrug
Den intelligente styring af Combi Port E giver brugerne to vigtige fordele: Adaptiv regulering af både varmen i huset og produktionen af varmt brugsvand, fordi systemet via sin algoritme lærer beboernes døgnrytme og forbrug at kende.

Det sikrer, at der altid er varme på, når der er personer i boligen – og varmt vand til rådighed, når det skal bruges. På den måde kan du love kunderne besparelser, fordi varme og varmt brugsvand leveres uden unødigt energiforbrug af systemet, der har Eco Mode-funktion.


Tryghed med termisk separation
Vigtigt for trygheden i hverdagen er også den hygiejniske konstruktion af Combi Port E, hvor varme- og brugsvandsdelen er adskilt. Denne termiske separation, som kun findes i Uponors nye fjernvarme-unit, sikrer mod unødig opvarmning af brugsvandet og minimere risikoen for bakterievækst. En problemstilling, som stadig flere kunder er opmærksomme på.


Nu kan du, som installatør, levere en komplet løsning
Du kan nemt montere varmemåler ind, og den nye unit kan også kombineres med lækageovervågningen PDO, Permanent Drift Overvågning. Det betyder, at du med Uponor nu kan levere en komplet løsning, hvor alle installationer spiller sammen. Til daglig glæde for brugerne, der har udsigt til ekstra komfort i hverdagen og en energiregning, der er til at leve med i fremtiden.

Læs mere om Combi Port E på www.Uponor.dk