fbpx
25. januar 2021

Nyhedsbreve bliver slået sammen

Af: Lasse Andersen

TEKNIQ Arbejdsgivernes nyhedsbrev til installationsbranchen slås sammen med nyhedsbrevet fra installationsmedierne.dk.

Fra næste tirsdag bliver TEKNIQ Arbejdsgivernes nyhedsbrev til installationsbranchen og nyhedsbrevet fra installationsmedierne.dk til ét samlet nyhedsbrev.

Årsagen er, at der er en del overlap mellem de historier, der bliver bragt i de to nyhedsbreve, og samtidig har flere medlemmer tilkendegivet, at de i perioder føler, at de modtager (for) mange mails fra TEKNIQ Arbejdsgiverne.

Ved hjælp af omfattende statistik over hvad medlemmerne klikker på i nyhedsbrevene, er målet at skabe et mere fokuseret nyhedsbrev, som går i dybden med de historier, der er vigtigst for medlemmerne. Det sker i tråd med TEKNIQ Arbejdsgivernes strategi om at arbejde datadrevet.

Samtidig bliver det nye nyhedsbrev, som har fået en visuel opdatering, udgangspunktet for at generere mere segmenterede nyhedsbreve i fremtiden. Det skal forstås sådan, at hvert enkelt medlem vil modtage et nyhedsbrev, der er skræddersyet til deres interesser og behov. Der vil fortsat være en ”stamme” af historier, der er relevante for alle medlemmer – for eksempel ”Ny ferielov” eller ”Forhøjet gebyr for autorisation”. Men det vil kun være el-virksomhederne, der får historien om for eksempel de nye elsikkerhedsregler, mens vvs-virksomheder i stedet vil få historien om for eksempel den nye afløbsstandard.

Første udgave af det nye nyhedsbrev bliver sendt ud tirsdag den 2. februar klokken 05.00.