fbpx

Forbundsformand Max Meyer – en udogmatisk formand takker af

Det er en både karismatisk og vellidt forbundsformand, der takker af på Blik- og Rørarbejderforbundets kongres den 27. – 29. september 2018.

Nogle har kaldt ham Danmarks ældste teenager og andre en udogmatisk leder. Men der er ingen tvivl om, at det er en både karismatisk og vellidt forbundsformand, der takker af på Blik- og Rørarbejderforbundets kongres den 27. – 29. september 2018.

Max Meyer har været forbundsformand i 11 år og en del af LO’s hovedbestyrelse og ledelse samt medlem af Fonden LO-Skolen og Ulandssekretariatet.

Før han blev formand for Blik- og Rørarbejderforbundet, var han aktiv på forskellige arbejdspladser som tillidsmand og sikkerhedsrepræsentant. Desuden har han været afdelingsformand i Hillerød og i forbundets nordsjællandske kreds. Som formand for Blik- og Rørarbejderforbundet har han samlet forbundet, så det i dag fremstår som en homogen og enig organisation.

Max Meyer er kendt for at stå fast på sine meninger, og i nogens øjne indimellem også lidt for fast. Samtidig er han også et menneske med højt humør, overskud og livsglæde. Han er respekteret både blandt sine medlemmer, samarbejdspartnere og modparter, der roser ham for at have en udogmatisk og utraditionel måde at gribe tingene an på, selv om det ikke altid er lykkedes at nå til enighed.

Når Max Meyer har valgt at stoppe som formand i en alder af 66 år, er det fordi, han gerne vil bruge mere tid på familien og på andre projekter. Det bliver formentlig heller ikke kedeligt for hans omgivelser.