fbpx

Lemvigh-Müller ansætter ny account manager

Jeppe Sørensen er ny Account Manager og skal være med til at udvikle stål- og teknikgrossistens salg til kunder i den offentlige sektor.

Jeppe Sørensen, 48 år, er tiltrådt som Account Manager for offentlige kunder hos Lemvigh-Müller. Her skal han indgå i stål- og teknikgrossistens særlige fokusteam, der arbejder målrettet på at udbygge samhandelen med og styrke relationerne til offentlige kunder som forsvar, politi, sundhedsvæsen og uddannelsesinstitutioner.

Jeppe Sørensen har omfattende erfaring med salg til det offentlige og har blandt andet arbejdet med at etablere nye kunderelationer, behandle udbud og implementere rammeaftaler. Han kommer senest fra en stilling som Key Account Manager hos Abena, der forhandler og fremstiller produkter til sundheds- og plejesektoren.

Hos Lemvigh-Müller ser han frem til at arbejde med en produktportefølje, der omfatter 350.000 varenumre inden for seks forretningsområder.

– Offentlige kunder har skarpt fokus på effektivisering af deres indkøb, og med en meget bred pallette af produkter er der mulighed for at servicere den enkelte kunde optimalt. Det glæder jeg mig til at være med til, siger Jeppe Sørensen.