fbpx

Ny direktør hos Mariendal

Johan Ungermann Poulsen er ansat som direktør for drift og salg i Mariendal El-Teknik.

Mariendal har ansat Johan Ungermann Poulsen som direktør for drift og salg pr. 1.9.2020. Han har været ansat siden august 2019 i en stilling som salgschef.

Med ansættelsen af Johan som direktør forbereder Mariendal El-Teknik sig på et ledelsesmæssigt generationsskifte i fremtiden, og samtidig giver det plads og tid til de mange andre områder i Mariendal, som kræver særligt fokus.

– Johan er et godt supplement til direktionen, fordi han kommer med et fagligt kendskab til branchen og han har arbejdet i næsten alle facetter af vores virksomhed. Samtidig har han dygtiggjort sig inden for ledelse og kommer med flere ledende roller i bagagen, udtaler Adm. direktør Keld Ramlov.

Johan Ungermann Poulsen kommer med en baggrund som maskinmester og en XBA uddannelse fra Business Institute i Aalborg. Han har tidligere arbejdet inden for forsyningsbranchen og med automation.

– Mariendal har været og er på en spændende rejse, hvor vi har større fokus på vores specialer og især den grønne omstilling. Mit fokus bliver at lede den rejse, hvor vores varmepumpeforretning og energitekniske specialer skal spille sammen med automations- og sikringskompetencen, udtaler Johan Ungermann Poulsen.