fbpx

Per Langkilde stopper i Gastech-Energi A/S

Per Langkilde takker af i Gastech-Energi A/S, og Casper Ejland bliver ny direktør.

Efter mere end 25 år i Gastech-Energi A/S – hovedparten som direktør – har Per Langkilde besluttet den 1. april at give stafetten videre til Casper Ejland, der overtager jobbet som direktør. Per Langkilde fortsætter som arbejdende bestyrelsesmedlem og vil desuden fremover stå til rådighed for ledergruppen og bidrage på udvalgte projekter.

Gastech-Energi har under Per Langkildes ledelse udviklet sig fra en lille serviceforretning til et moderne, grønt varmehus med 70.000 servicekunder og en helt ny portefølje af miljøvenlige varmepumper og højeffektive naturgasfyr. Gastech-Energi A/S er i dag Danmarks største privatejede virksomhed for varmeservice og en betydelig leverandør af varmekilder til private, erhverv og industri.

38-årige Casper Ejland har været i virksomheden i seks år. De seneste år som senior salgschef og en af de hovedansvarlige for Gastech-Energis udvikling gennem blandt andet en fornyelse af tilgangen til salg. Han vil fortsætte i Gastech-Energis ånd og samtidig bidrage med en moderne tilgang til selskabets udvikling.

Siden 2015 har Gastech-Energi været en del af Ariston Thermo Gruppen.