fbpx

Tidligere Eniig-direktør stopper i ny Norlys-koncern

Viceadministrerende direktør Martin Romvig, som er tidligere adm. direktør i Eniig, har besluttet at sige farvel til Norlys-koncernen.

Kort tid efter de to energiselskaber SE og Eniig er fusioneret til Norlys, må de vinke farvel til en stor primus motor.

Martin Romvig, som var tidligere administrerende direktør i Eniig, og i Norlys-regi har udgjort en del af koncerndirektionen som viceadministrerende direktør, har valgt at sige farvel til den splinternye energigigant.

– Jeg har altid været drevet af at gøre, hvad der var bedst og rigtigst for den organisation, jeg har repræsenteret. Det gjaldt for Eniig, og det gælder for Norlys. Jeg har været meget, meget glad for at være med på holdet i skabelsen af Norlys, som bliver en fantastisk virksomhed, og jeg er stolt af det stærke fundament, vi har etableret sammen. Hen over sommerferien er jeg dog efter grundige overvejelser kommet frem til, at koncernen vil være bedst rustet med én tydelig topleder og vælger derfor at sige farvel nu. Jeg ønsker alt det bedste for Norlys på den spændende rejse, som først lige er begyndt, udtaler Martin Romvig i en pressemeddelelse.

Bestyrelsen i Norlys beklager Martin Romvigs beslutning, men tager den til efterretning.

– Jeg vil gerne takke Martin Romvig for hans store indsats i arbejdet med tilblivelsen af Norlys. Først i HEF og siden i Eniig har han været en fremsynet drivkraft, og han har om nogen sat sit aftryk på konsolideringen i den danske elsektor og været en markant skikkelse i branchen gennem mange år, siger bestyrelsesformand Jens Erik Platz.

På den korte bane består koncerndirektionen i Norlys af administrerende direktør Niels Duedahl og økonomidirektør Gert Vinther Jørgensen. Over de kommende uger vil bestyrelsen i samarbejde med direktionen vurdere behovet for ændringer/tilpasninger af koncerndirektionen.