fbpx
11. september 2019

Ny virksomhed akkrediteret til at godkende ABA-anlæg

Af: Lasse Andersen

OBH-Gruppen er som det første danske rådgivende ingeniørfirma blevet akkrediteret af DANAK til at kunne inspicere og godkende ABA-anlæg.

Den rådgivende ingeniørvirksomhed OBH-Gruppen er netop blevet akkrediteret af DANAK til at inspicere og godkende ABA-anlæg.

– ABA-anlæg reducerer risikoen for person- og bygningsskader. Vi udvikler og tilpasser løbende vores forretningsydelser, og inspektion af ABA-anlæg ligger meget fint i tråd med vores øvrige kompetencer på certificeret bygningsrapportering og brandrådgivning samt ikke mindst vores ønske om en mere holistisk tilgang til bygningsdrift i øjenhøjde med vores kunder, udtaler salgsdirektør i OBH-Gruppen Carsten Gregersen i en pressemeddelelse.

Med DANAK-akkrediteringen kan OBH-Gruppen tilbyde lovpligtige inspektioner af både bestående anlæg og nyetablerede anlæg eller udvidelser af eksisterende anlæg.

OBH-Gruppen har et landsdækkende korps af uddannede inspektører, som sikrer en uvildig inspektion på bag- grund af de gældende retningslinjer og med udgangspunkt i en tæt dialog med kunden.

Alle inspektioner afsluttes med en rapport der tjener som dokumenteret godkendelse til myndighederne og ikke mindst som hjælpeværktøj til den daglige drift.

OBH-Gruppen har i mere end 55 år arbejdet med at forene bygninger og mennesker, med fokus på tryghed og trivsel kombineret med sikkerhed og værdiskabende driftsoptimering.