fbpx
27. september 2019

Øland opruster og sætter tempo på aggregatsatsning

Af: Lasse Andersen

I april opkøbte Øland virksomheden Uniq Comfort og udvidede forretningen med ventilationsaggregater. Den nye salgstekniker Malthe Duvils er en del af virksomhedens vision om at ansætte kompetente fagfolk til rådgivning om aggregater.

Øland opruster og henter nye kræfter ind, som styrker virksomhedens satsning på aggregater. Den nye medarbejder, Malthe Duvils, tiltrådte i september i stillingen som salgstekniker på Ølands hovedkontor i Brøndby. Han er uddannet fra Københavns Maskinmesterskole og har evner i både elektronik og mekanik, hvilket gør ham alsidig i forhold til at rådgive kunder om blandt andet ventilationsaggregater og hjælpe med reparationer og installationer af dem.

– Vi vil i Øland ansætte de stærkeste fagfolk i branchen, og med tilkomsten af Malthe, har vi fået endnu et godt hoved ind. Vi har dagligt mange henvendelser om aggregat løsninger. Det er meningen, at Malthe med tiden skal opbygge særlige kompetencer inden for komfovent anlæg, der er litauiske ventilationsaggregater, forklarer Carsten Madsen (billedet), direktør i Øland, i en pressemeddelelse.

Malthe Duvils er glad for stillingen hos Øland, hvor han varetager en bred vifte af rådgivnings- og salgsopgaver og ser frem til at udvikle sig yderligere professionelt.

– Øland er en fleksibel arbejdsplads med skiftende udfordringer. Jeg varetager serviceopkald fra kunderne, hvor jeg rådgiver dem om alt fra tekniske installationer af anlæg til salg af aggregater og komponenter. Det er meningen, at jeg skal have ekstra viden om litauiske ventilationsaggregater. De er både meget funktionsdygtige og rimelige i pris, så jeg tror på, at det bliver en efterspurgt kompetence at have, forklarer Malthe Duvils.