fbpx
05. februar 2019

Ole Sander skifter til Norisol

Af: Lasse Andersen

Ole Sander, der er CEO for FM Mattsson Mora Group Danmark, skal være administrerende direktør i den dansk-svenske entreprenørvirksomhed Norisol.

FM Mattsson Mora Groups danske CEO, Ole Sander, som i torsdags meldte ud, at han har opsagt sit job i virksomheden, fortsætter karrieren i entreprenørvirksomheden Norisol.

Virksomheden driver forretning i energi-, industri-, marine- og byggesektoren og har 19 afdelinger i Danmark og Sverige.

Ole Sander er uddannet elektriker og el-ingeniør og har mere end 25 års erfaring fra nationale og internationale virksomheder. Han har blandt andet været CEO for Schneider-Electric Danmark, Senior Vice President i MT Højgaard og koncerndirektør i NCC. Han beklæder også en række bestyrelsesposter og er blandt andet næstformand i DI BYG’s bestyrelse.

– Jeg ser frem til at tiltræde som Direktør i Norisol, som jo er markedsleder og har en god solid platform inden for teknisk isolering og samtidig et potentiale for vækst i de andre discipliner. Det er en sund virksomhed med dygtige medarbejdere, lange og gode kunderelationer og en ny ejerkreds, der har demonstreret stor interesse i at sikre, at virksomheden drives efter sunde ledelsesmæssige principper og med fokus på medarbejdertrivsel, løbende forbedringer og vækst. Det team glæder jeg mig til at blive en del af, lyder det fra Ole Sander i en nyhed publiceret på Norisols hjemmeside.